Arbete pågår…

Bitar börjar falla på plats. Här ser ni Emmas nygamla rum, vi har bytt med henne för vi tror att hon kan utnyttja det rummet bättre än vi. Den bortre dörren är alltså in till vårt sovrum nu för tiden.

Rummet går i vinkel och perfekt för en hemmabyggd säng, upphöjd med bra förvaringsmöjligheter under. Emma tycker det är spännande och får vara med och bestämma lite förstås. En stege är viktig, såklart. Sovskydd likaså, eller trillskydd eller vad som. Det är inte klart än som ni ser men på god väg. Skyddet som ni ser högst upp kanske ser högt ut, men madrassen kommer ju dit sen också och täcker för lite. Lådor, hyllor och luckor ska på. Lite hyllor på väggarna, lampa och sånt.

Den andra bilden visar hela sängen. Ovanpå längst till höger kommer det att bli ett glapp, alltså på kortänden mot väggen. Vi funderade på vad man skulle kunna bygga, men kom på att det kanske räcker att lägga ett gäng mysiga kuddar där. Vad tycker ni?

3 thoughts on “Arbete pågår…

  1. Men ooh va fint ni gjort. Perfekt nisch för inbyggd säng. Ja, vi sätter i gång idag,.. Wish me godo luck. Fin första sida förresten, den finaste jag sett på länge. Blir ju så inspi… Ska själv snart fixa till min framsida.. Ska också ha litta mer färg. Kramen

Comments are closed.