Nu brinner det i knutarna

renoveringMannens födelsedag närmar sig, min och sonens! Det gick upp för mig nu…och igår fick vi reda på att vi får besök nästa fredag. Tjohooo vad trevligt! Alltså jag menar det, det är bara det att nu får vi sätta fart med det sista här hemma. T.ex har jag ju två köksstolar kvar att slipa upp och måla med..gaaah! Men det är lugnt, andas…

Jag får ta några extra koppar kaffe, synd bara att tänderna blir så attans gula av det. En liten parentes bara…he. Men det är ändå positivt att vi får eld i baken nu så vi blir klara någon gång. Vi kan ju inte ha projekt på gång i vart enda rum heller. Nåt måste ju bli klart också. Jag tror vi ska välja färg idag…tjing så länge.

Visar en bild ”arbete pågår”, fast det är ingen färsk bild, vi har kommit längre än så. So chill! Det där ihopbyggbara tapetbordet från Bauhaus var en himla bra grej faktiskt. Jag måste stoppa mannen nu som gått lös på altandörrkarmarna innan de försvinner helt.