Lite mör

Nu känner jag mig som en mör gädda med torr fjällig hy och mosig hjärna som löst upp sig i små mollekyler. Mollekylerna har i sin tur exploderat…nääää jag skojar bara. Så farligt är det inte. Men efter en hel dags poolspel i innebandyn så blir man lite mör. Sen så har jag lite ont i svanken för jag satt på en annan plats i soffan igår kväll. Ja det uppstod efter det i alla fall sen kan det ju vara någon annan orsak förstås…fast inte åldern, inte ett dugg.

Grabbarna var i alla fall heltaggade och superduktiga! Det är så mycket roligare att titta på innebandyn för det är lite mer fart i det. William gjorde ett par mål och jag satt med kameran eftersom jag även lägger ut bildern på lagets hemsida. Men det är inte lätt att hänga med i svängarna, amatörfotograf som jag är. Ska gå igenom bilderna snart. Det är ju inte bara sitta ner och fotografera utan man får även hjälpa till i kiosken, sopa och annat. Mannen fick hjälpa till i seket (sekretariatet), klockan. Inte så värst betungande. Trycka på en knapp typ.