Babbel bubbel

Ikväll var sonen på fotbollsavslutning och fick pris samt diplom. Mannen följde honom dit och det brukar bli fika där. Jag stannade hemma med dottern och tänkte att vi ska ju faktiskt också få fika…så i smyg vispade jag till lite chokladpudding med vispgrädde. Gissa om hon såg glad ut när jag tog fram det, fast hon brukar skippa vispgrädden och jag tar dubbelt så mycket mot vad jag borde.

Lite senare när barnen skulle i säng hittar jag sonen helgalen i vardagsrummet med duntäcket liggandes på golvet och påslakanet flög all världens väg. Vad håller du på med!?…utbrister jag.
-Men åååå jag KAN INTE DET HÄR! (och så svor han också,…unge! men vem gör inte det…hm)
-jooodå det kan du visst det men du behöver ju inte ta med dig varenda dammtuss på vägen, säger jag.
Så in på rummet och så ska jag visa honom…igen. Då demonstrerar han och är fortfarande inställd på att han inte kan så det är ingen idé. Till slut får jag som i slowmotion förklara om igen hur man gör och så får han göra det sista och peta ut kanterna i hörnen. Oj vad ilsk han var. Fast jag kan å andra sidan förstå honom, att bädda är det nåt av det värsta jag vet. Men det är skönt när det är gjort.

Ikväll har jag gått igenom lite foton och skrivit ut en del på vår färgskrivare. Har en idé som kan bli snyggt på väggen i vardagsrummet, men det beror förstås på om jag hittar de ramar jag har tänkt mig. Det dumma med vår skrivare är att om jag väljer att jag vill ha som en vit ram runt, så skriver den inte ut den ramen lika stor åt alla håll…det är otroligt irriterande kan jag säga. Ska prova på jobbet om det blir likadant, annars måste det ju vara någon inställning av något slag. Eller är det nån som haft liknande problem och har svaret?

Guuud, vad trista färger jag har här nu på bloggen. Måste göra om nån dag, men vi hinner ju inte ens fortsätta med vardagsrummet på kvällarna för det är alltid nåt möte eller annat som kommer i vägen, så hur ska jag hinna/orka det. Jag får skjuta på det. Nu börjar DH på 5:an!