Skor

Idag åkte vi iväg för att köpa skor jag och Emma. Williams favoritskor har ett stort hål i sulan och mina favoritskor har trasig klack, samt gympadojjorna ska vi inte prata om (hål i tån)…katastrooof! Jag kanske skulle öppna en affär som heter ”Skoakuten”…ta 4, betala för 2, ej öppet köp”.

Så in på Skopunkten. Där inne slår det ju aldrig fel, de första skor man blir intresserad av finns det inte rätt storlek av så det blev ett par andra fodrade till Emma som hon fastnade för. Vi tog ett par till William som också är fodrade samt ett par till mig…inte fodrade…jaaa men de fodrade är ju sååå fula. Så det blev ett par prickiga basketkängor typ,..vad är det med mig och prickigt just nu? Hoppas det inte är tantigt!? Jag tycker det är lite coolt. Skummar igenom kvittot nu. Vi har tydligen köpt:

Joel Skate – Williams
Ninni Snow – Emmas
Helsinki Print Boot – Mamma Lisas..? Helsinki Print Boot, låter som jag fått en parkeringsbot i Finland.

Ja, tyvärr fick inte mannen i familjen några skor idag. Men hade de haft min fantasibutik, ta 4, betala för 2, yepp då hade jag garanterat köpt ett par till mannen. I alla fall…lite senare på dagen tittar jag igenom foton på när barnen var små, och upptäcker ganska fort att jag knappt känner igen skorna de har på sig…”har de haft såna skor”..typ? ” De där minns jag inte”. Inte klokt vad skor vi köpt genom åren egentligen om man tänker efter. De slits ju som …som… pengarna i fickan eller nåt.

3 thoughts on “Skor

  1. hej syrr har ni köpt skor vi har tittat på kläder o skor men inte köpt någe..
    när vi kommer får du visa lite loppmarkander hos er..
    tack för komplimangen på fotot,, är det nåt jag önskar när jag fyller år så är det en ännu bättre kamera… kram

  2. Hihi, jag är också inne på prickigt just nu, köpte ett par ursöta skor i somras, röd och vitprickiga. Tyvärr är det sommarskor så jag får passa på att använda dom nu innan hösten slår till på riktigt.

  3. den är fin ,, men du kan ju testa göra en till,, så kan jag välja,, kramis hon kunde heller inte berätta det skulle va krångligt. hon gör designs i photoshop..

Comments are closed.