En doft av färg

Amen vet ni vad som står i mitt kök? Jo, det står två stycken nymålade stolar. Började slipa i helgen och tänkte att jag tar två på en gång annars blir jag aldrig klar. Så efter slipningen på med betsen. Ikväll har jag alltså målat ett lager antikvit lackfärg och nu ska det torkas ordentligt innan nästa lager. Det är två stolar kvar, jag får se om jag hinner klart innan vi får främmande i helgen. Annars så har vi ju andra stolar vi kan ta till så länge men det skulle vara kul om jag blev klar. En burk färg till måste jag köpa först.

Det står även ett vitrinskåp i vårt kök som vi hittade på Blocket. Tar en bild imorgon för nu är det så mörkt. Gokväll!

One thought on “En doft av färg

  1. va kul,, vad du har blivit fixig med möbler,, kan tänka mig att det är kul.
    jo jag åker runt med robban jag.,. hihi
    f¨år se om jag o lucas kommer på lördan istället gör väl inget?

Comments are closed.