Det händer i köket

I köket står 3 färdigmålade stolar. Känner mig rätt trött nu och tröttare blir jag när jag ser att jag har två stolar kvar, från grunden. Men efter allt slit så blir det så himla fint så det överväger. Det kommer bli bra med de beiga dynorna sen när allt är klart.

Barnen är väldigt nyfikna och tycker det blir fint.
-har du målat här?..säger Emma och sätter sitt pekfinger rakt på kladdiga stolsitsen.
-Akta!..men Emma se nu, säger jag och duttar på lite färg snabbt som attan.
En halvtimme senare kommer sonen in:
-Är det torrt?..och sätter hela handen rakt på stolsitsen! Två gånger!
-Vad gööör du?..utbrister jag och drar lättnadens suck när jag ser att den hunnit bli torr.
-Snälla rööör inte mina stolar.

Nu är fibern helt inkopplad och allt fungerar, bredband, telefonin och tv. Lite coolt att bara kunna välja en film, knappa in en kod och vips så har vi hyrt en film. Vi satsade på trådlöst så slipper vi dra en massa kablar hit och dit, visst det kostar men det är det värt. Dock är vårt nya vitrinskåp i köket nu fyllt med en massa apparaturer bakom glasdörrarna. Det var ju faktiskt vår tanke från början just för att slippa se dem,…fast nu ser vi dem genom glaset men det ska komma dit ett tyg bakom så ser man inte allt junk. Uttaget i väggen ser inte heller klokt ut, det ser ut som ett ufo-skepp sitter i väggen, så det ska mannen fixa på nåt vis. Hm, jag undrar vilket tyg jag ska använda bakom glasdörrarna, jag funderar på ett beige/vitt-randigt, nån som vet var jag kan finna det?

One thought on “Det händer i köket

  1. Hej! Prova på någon inredningsaffär typ CE inne i stan (nu vet jag inte om de har tyger). Har själv köpte ett fint randigt tyg i vitt och rött på en inredningsaffär fast här i Dalarna. Ha det bra! Kram Sofia

Comments are closed.