Taggad inför match

willisporträtt

Fotbollen har börjat och idag var det hemmamatch. I morse kom han upp och sa att han hade gjort 10 armhävningar..hehe taggad. De vann inte men sonen gjorde en jättebra passning så vi fick mål. Fick dock inte till någon riktigt bra bild idag från matchen, så jag visar istället ett porträtt av William i eftermiddagssol som jag tycker blev jättefin. Han har även tappat en tand till, han blir tandlös snart stackarn. Han har ju köpt sig en sån där tuggummiautomat för sina egna pengar och tuggar hej vilt så vips satt tanden på sega gummet, Emma springer också gärna dit och stoppar i sina pengar för att få sig ett tuggummi.

4 thoughts on “Taggad inför match

  1. har han inte tappat alla tänderna än, lucas har två lösa nu han e väldigt sen med sin mjölkisar tycker jag.
    jätte fin bild vi måste ses snart
    han tackar så mkt för paketet vi ringer nån dag.

Comments are closed.