Allting vitt

allting vitt
Sådärja nu har hela bordet fått färg i antikvitt och det känns som om jag kommer någon vart. Det är påkladdat en massa färg nu och det verkar som om vi kommer behöva kladda på ett lager till…vänta lite jag ska bara svära:
”satans jävla tangeeentbooooord!!” så nu kanske det blir bättre, markören bara försvinner iväg nånstans när jag sitter och skriver. *sliter hår*

Ja okej, alltså om jag nu målar ett lager till så kanske jag ska göra det först och sen slipa fram mina nötningar. Eller vad tror ni. Eller behöver jag slipa lite innan jag målar ett lager till. Ja ni kan ju se på närbilden jag tog. Så där ser det ut nu på vissa ställen. Kan jag måla över det..?

Update: Klantmajan tryckte upp huvudet mot bordet jag målade vitt. Emma sa att det var mycket färg och jag tänkte att jag fixar det sen. Som om jag gjorde det…glömdes bort och iväg på fotbollsmatch for jag. Väl hemma igen sa Danne du är helt vit i huvudet! Äsch, ta kort då så får jag se,…men jag tyckte ändå inte det var så farligt, män ska alltid överdriva, men lika bra att tvätta håret då. Jag tror inte någon märkte det, hoppas jag..