Åbo goes shabby

abo goes shabby

Här ser ni slutresultatet. Vårt Åbobord från Ikea har förvandlats till ett shabby chic bord! Vad tycks? Själv känner jag mig riktigt nöjd, även fast mina nötningar kanske inte lyser igenom så bra men jag vågade som sagt inte gå på för hårt. Med tiden kanske jag gör det. Ni behöver ju inte syna duken för den har jag inte strukit jag bara kastade på den nu.

7 thoughts on “Åbo goes shabby

  1. men shit va fint,, det skulle vara kul och fixa bordet jag har hemma med. ja kom på det , du får fixa det åt mig hahahaha

  2. Men åååh så duktig du har varit! Så fint det blev! Visst var det kul och visst får man mersmak ;)
    Jag har allt för mycket hemma nu som väntar på penseln…

    Kram på dig!

  3. Å tack för alla fina ord, vad glad jag blir! Jag har verkligen fått mersmak! Me like shabby!! Kram på er alla!

Comments are closed.