Svetten lackar

Att spela fotbollsmatch i 30 grader det är tufft. Det var föräldrar mot barn. Det var rätt kul men oj så varmt det blev. Jag kan också förstå att vissa blir bollrädda, jag gjorde nämligen själv det misstaget att möta bollen med baksidan av kroppen…jisses måste sett kul ut. Ja, så jag lär väl få jordens lårkaka imorgon. Nu säger mannen att jag också råkade skjuta bollen så den kom på huvudet på en av grabbarna, oups,..vilket jag inte ens minns, äsch det var nog inte så farligt. De säger också att jag tydligen gjorde mål, men enligt mig var det bara turmål för målvakten tog den men sen tappade han den.

Svetten lacka och vi spelade i över en timme i denna värme. Blev lite irriterad på mig själv för när jag missade bollen och kom i ”närkontakt” med andra spelar så tjöt jag som en lite flicka…guuuu vad pinsamt, men jag fattar ju ingenting av fotboll…”jaha, får man inte stoppa bollen med handen? Är det inte handboll vi spelar?”…och hade det inte varit så varmt idag så kanske jag hade sprungit liiite mer, jag trivdes rätt bra som back och passade mitt hörn rätt bra ;)