Surfzon och spel

Ni skulle se oss nu. Här sitter vi på verandan och surfar, och känner mig ibland lite smått stressad för när som helst kan man bli utkastad då mottagningen blev kass helt plötsligt. Nädå, jag känner av lugnet ändå. Det spelas hej vilt här hemma, familjespel alltså och utespel. Idag när vi var på loppisrunda gick vi in i en leksaksbutik med bra priser. Hittade ett resespel ”Rappakalja” som jag var tvungen att köpa. Det var i och för sig länge sedan jag spelade det, men jag minns att jag garva järnet. Sen hittade William ett 3D-pussel i form av en VM-fotboll och ville förstås ha den. Men jag sa nej och sen köpte jag den i smyg till julklapp.

Barnen spelar ofta ”Finns i sjön”, så ofta så de drömmer om det:

Emma drömmer mitt i natten.

-Williaaammm, alla diiiina ESS!

One thought on “Surfzon och spel

Comments are closed.