Stora holmen tut tut

klubbaJa Emma fick välja vad vi skulle hitta på idag så hon tyckte att vi skulle åka till mammas jobb, ja fast hon menar till barnens egen ö som det kallas. Det ligger ju precis vid sjukhuset. Där åkte vi tåget, men oj vad sakta det där tåget åker, jag tycker det går långsammare för varje gång. Hon åkte inga trampbilar idag utan efter tåget tog vi glass och gick runt ön. Efter det fick hon välja nya hårspännen i form av Hello Kitty, det blev även en spegel (Hello Kitty) och en necessär att stoppa grejerna i som även den var Hello Kitty. Imorgon kommer storebror och morfar.

2 thoughts on “Stora holmen tut tut

  1. gu va fina korten blir med swirls ,, kan inte du skicka mig några och berätta hur du lägger in dom. hoppas emma blev glad för hello kitty bokmärkena william sa att emma hade album till dom.

    kramen

Comments are closed.