Snart sommarlov

Bus bus bus

Vad är det med regneeeet!? Tar det aldrig slut..? Det kan väl regna en natt och sen är det bra för ett tag. Visst grönskan behöver vattnet men ändå, hallååå det är skolavslutning på fredag! Våra busfrön, på bild, har övat på sånger i skolan. Sångerna vill vi ju höra utomhus, på scenen, som vanligt och inte inne som det blir om det spöregnar. Det blir ju inte alls samma stämning ju. Äsch vi får väl skapa lite mer stämning hemma med tårta och en varsin present. Sen har busfröna hela 6 veckors sommarlov i.a.f, man får pussla ihop det lite.

2 thoughts on “Snart sommarlov

  1. hej!

    jag skolkar helvilt från datorn numera, så jag hade en del att läsa ikapp, men nu så :). vad duktig du börjar bli med kameran! på naturbilder med :). behöver ni stänga av datorn helt om kvällarna? annars kan man låta ps vara öppet i ett fönster och sedan sätta datorn i viloläge. då kan man iallafall dra ut på 30-dagars perioden en aning. har förstått att det är lite upp och ned nu. hoppas att det blir mera "uppåt" snart. och att du får lite mera förståelse ;).

    och tack såklart :). såg att du hade lämnat snälla ord efter dig! blir alltid lika glad :).

    kram kram,

  2. Vi kan väl hoppas att då det kommer så mkt regn o rusk nu så blir det fint till midsommar…

    Kramis

Comments are closed.