Så frusen

Okej vi slapp regnet, wihooo! Men såå kallt det var, blåsigt och ruggigt. Men jag var så inne i matchen så jag kände det när jag kom hem hur frusen jag verkligen var. Matchen var faktiskt spännande! Sonens inspark från hörna gjorde att kamraten kunde göra mål, totalt fick de 4 mål idag. Bra kämpat! De vann inte, men det är inte huvudsaken. Jo, jag tog med lilla kameran idag, tänkte filma lite…tror ni jag fick med minneskortet då?…nepp

Hem och duscha varmt och nu sitter jag och njuter på altan. Det känns liiite varmare i luften och solen skulle kunna spricka fram när som helst. Lakanen som hänger ute har torkat i.a.f. Tittar på mina fina röda jättevallmon som måste ha slagit ut för bara ett par timmar sen. Igår kväll satt jag och räknade dem, 18 st och 5 har slagit ut. Såå fina. Självklart får ni se senare ;)

2 thoughts on “Så frusen

  1. Åhh älskar vallmo! E så vackert. Skulle vilja ha en hel äng på landet men morfar vill ha gräsmatta….

  2. va fint du har i bloggen ,, du bloggar mer än mig nu,, jag har ide torka.. nu kan det ta flera dar innan jag skriver något.. men snart e det midsommar och vi ska ses.. då blir det mer.

    kram

Comments are closed.