kladd kladd

Nu lyser den kreativa lampan…ja lite i.a.f. Tog fram lite akrylfärg och har stänkt på ett papper som ska bli en layout. Jag har även målat en canvas som ska bli en tavla till min kära farmor som fyller 95 år snart. Hon bor på Gotland och vi ska dit i sommar! Nä det är bäst jag återgår medans fantasin är på topp. Ciao!

3 thoughts on “kladd kladd

  1. Hej! Jag googlade på spalt, lkg och blogg och hittade din blogg. Jag har bara hunnit kika lite, men ska nog titta lite mera snart.
    Jag har tre barn, och mitt senaste tillskott är en snart 3 månaders liten Oskar med LKG-spalt. Jag är såklart nyfiken på hur det ska gå med alla operationer. Din Emma är jättesöt och ser ut att må hur bra som helst. Det känns ju bra. Jag är också en scrap-mamma, och spenderar alldeles för mycket tid i photoshop. Är du nyfiken finns min blogg på knaggelbacken.blogspot.com.
    Hälsningar,
    Ia

  2. Ia: vad kul att du hittade till oss, kikade in hos er med men kunde inte skriva kommentar…hm. Välkommen tillbaka!

Comments are closed.