Borde packa

Imorgon åker vi till Stockholm för att gå på midsommarfest ute på Ekerö och träffa lite annat folk som söstra min, systerson och många andra. Kan inte någon packa åt mig, jag har lagt ner sängkläder det räcker väl?…Tänk om jag kunde få vila lite på soffan, nej jag menar bara gå och lägga mig och vips på morgonen var allt klart. Nä det går ju inte, kontrollbehov som jag har så måste jag ju se vad som packas ner. Likabra att jag gör det. Nu ska jag hänga tvätt också. Ikväll får vi också nattgäster, två små möss, Billy och vad den andra nu hette…jaja går väl bra men vi åker imorgon så de måste tillbaka innan det. Den här veckan gick undan, nästa vecka jobbar jag…

2 thoughts on “Borde packa

  1. Hej!

    Hoppas att det inte blev alltför stressigt i helgen! Utan att du fick ta det lugnt också. Det var i alla fall jättekul att träffas!!!
    KRAM A

Comments are closed.