Today

Idag är det såå blåsigt ute. Bilderna är tagna med vår lilla vanliga kamera och den första bilden när Emma klipper av mina tulpaner (vilket var tillåtet) är inte speciellt genomtänkt eftersom man kan se mitt ben speglas i altanglaset..struntsamma.

Idag har jag och Emma klippt oss samtidigt hos frisören. Emma somnade nästan, jag såg när hon nickade till. Hon fick lite färg i håret, rött, orange och lila. Själv bad jag frisören att ta lite extra så nu är det kort i nacken…i like.

Idag har vi ätit glass och plockat blommor från trädgården. Tulpaner och syrener från vår gigantiska syrenhäck.

Idag har jag läst och gått en promenad i blåsten…med systemkameran, men de bilderna kanske jag visar en annan gång.

2 thoughts on “Today

  1. det lät som en härlig dag i bl¨åsten. jätte fin frisyr har du.
    och vad långt hår emma fått med fina flätan:-)

    kramen

Comments are closed.