Vid vassen

Nu har jag lyssnat igenom skivan man fick med tidningen jag köpte sist som handlade om RAW-redigering. Lärde mig ett och annat men dumt nog så försvann ljudet på skivan när dem skulle visa hur man får till en ”vinjettering”, men jag tror kanske att jag fick till det ändå. Trodde först att ljudet berodde på att en sladd åkte ur i datorn,…men det visade sig vara fel på skivan,…hrmpf! Dessa bilder på barna vid vassen gillar jag jättemycket. Dem är tyvärr inte tagna på samma ställe. Hade gärna velat fotografera William där Emma står men under promenaden så hann han ju försvinna ur sikte…På dessa bilder har jag softat och tagit bort det som var sönderfrätt upptill. Kunde kanske ha lagt på lite mer ”värme” åt det gula hållet. Men nu får det duga så länge. . .
Nä, om nån nu hann se innan jag ändrade mig så har jag nu lagt till lite mer temperatur på bilderna och lite mer softning med ”klarhet” åt –