Vattenmärke

Nähä, jag trodde jag skulle fixa det själv, jag vet att jag har gjort ett vattenmärke förut. Lyckades hitta en sida på nätet (photoshopskolan) som förklarade hur man ska göra men korkad som jag är så var den väl för avancerad för mig, för det funkar ju inte! Jag skulle nämligen vilja märka mina foton med mitt namn. Ett copyrightmärke lyckades jag få till i.a.f men fick liksom aldrig in vattenmärket på själva bilden, jag kanske har sparat den fel för just där blev det lite rörigt måste jag säga. Äsch jag får väl ta tag i det igen nån annan dag.

3 thoughts on “Vattenmärke

 1. Hej igen!
  Du kan göra ett vattenmärke som en pensel, gör bilden / texten som du vill ha den i Ps, sen sparar du ner den som ny pensel. Behöver du hjälp får du höra av dig.
  /Annelie

 2. Svarar på ett jättegammalt inlägg och vet inte om du är intresserad av vattenmärke längre men det finns ett tillägg för wp som heter nextgen gallery. Där finns en inställning för att välja watermark. (enkelt om man har lite bråttom) Du gör jättefina bilder med penslar i photoshop. Jag gillar dom skarpt =)
  Har du nåt tips på nån bra sida där man kan hämta nya penslar?

 3. Tack för tipset Ewa! Jag får kolla in det någon dag.
  Jag brukar googla mig fram på penslar och då skriver jag in ”adobe photoshop free brushes” så får man upp massor med olika penslar. Men jag hittade den här adressen som jag sparat sedan tidigare, men prova googla. http://www.brushfed.com/
  Och vad kul att du gillar mina bilder!

Comments are closed.