oj oj oj

Nu är helgen snart slut. Den bara flög förbi med diverse aktiviteter. Pappsen kom hit i fredags och hälsade på och för att gratta Emma. Han följde även med för att titta på William när han tränade innebandy, det var kul för William men han blev nog lite stirrig och sprang runt och vimsa lite extra…hm. På lördagen blev det toppenväder! Barnen gick ner till isen vid skolan för att åka skridskor, jag kom efter för att upptäcka att det var helt tomt där och inte en kotte ute. Hallåå, Wiiilliaaaam!? Inte ett ljud…ropar igen och då kikar han fram bakom ett litet hus och ropar på hjälp. Där sitter dem och väntar på att få skridskorna knutna. William kan men kunde tydligen inte hjälpa Emma så bra. Och Emma hon satt med bara strumporna och vifta i snön så de hade blivit blöta. Som tur var fanns det ett par sockor i ryggsäcken hon hade med sig. Efter lite knyteliteknuta så åkte de i.a.f skridskor. Emma har lärt sig i skolan/fritids tydligen. Har knappt märkt hur det gått till…vi provade ju för inte så länge sen i stora ishallen men då var det inte så skojigt…jaja

Sen åkte vi och handlade lite för Emmas kalaspengar hon fått. Hon valde en supersöt ”Hello Kitty”-tröja och en Potters wheel (drej-maskin). Jag var inte så förtjust i att köpa en sån, dels för att jag tycker den var rätt dyr för en sån där plastmaskin, dels för att jag såg framför mig hur leran flyger runt i hennes rum och fastnar överallt…men men det är ju hon som får välja och hon har ju haft kul med den idag…ja vi hann med det också, samt spilla ut en hel del på golvet, mattan och bordet…ja för att inte tala om kläderna som stack fram bakom förklädet, ansiktet och on and on and on and ooooooon.

Idag söndag var det dags för bowlingkalas. Pappsen åkte hem och byttes av med några vänner från Sthlm. Iväg på bowling vilket alltid är lika kul för barnen, de hade jätteroligt och man hoppade till nästan varje gång de där kulorna small i golvet, både när de skulle träffa käglor…och inte om man säger så… hmm. Efter det glass med godis och presentöppning,..oj vad pärlplattor jag kommer få stryka nu ;)…och SY kommer vi få göra också…oj oj måste laga undertråden på maskinen först på nåt sätt.

Det här blev inte lite kortfattat, och jag skulle kunna skriva en roman om denna helg. Men det får räcka så här. Bilder kommer senare. Trevlig söndagskväll alla!

2 thoughts on “oj oj oj

  1. Det där lät som en livsfarlig leksak. Har noll koll på vad det är men lera överallt låter inte så kul men det är ju oftast de sakerna som är en hit hos de små…

Comments are closed.