Lite av allt

Måste få visa lite, och jag menar lite, av alla kläder vi köpte i Thailand. Ni ser Diesel, Billabong, D&G t.ex, kopior förstås antar jag. Ibland kunde jag inte välja färg så jag tog flera färger i samma top :) När vi handlade så blev det ju inte bara ett plagg som sagt, dem säger ju gärna att man ska ”bara titta” och vill att man ska handla så mycket som möjligt till ett bra pris. Vi försökte i.a.f hålla oss på 40 – 50 kr per plagg. William och Emma köpte kepsar som tydligen är poppis med nåt typ av klistermärke på som ska betyda att den är äkta? Eller så kanske klistermärket i sig är falskt också. Struntsamma, men det är sån där baseball-keps med rak skärm och när William fick på sig sin i Thailand och jag fick syn på honom så sa jag -du ser ju inte klok ut, vänta ska jag fixa. Och så började jag böja den där raka skärmen som jag tyckte att den keps ska vara, fast det gick ju inte den är ju stenhård, och så drog jag loss klistermärket!…oups, det fick jag ju höra sen att den ska ju VARA där!…eh Men han köpte 3 kepsar så de andra lät jag vara :)
Foppatofflor var ju poppis också, jag köpte rosa! Åh, vad jag längtar till sommaren så jag kan gå i mina linnen och Billabongshorts. Jag får se hur mycket jag använder klänningen, den där rosablommiga/bruna saken, är inte så ofta klädd i klänning ju. Men den är fin.

One thought on “Lite av allt

  1. Kul att se bilder på kläder :)
    Hoppas på att hitta mycket jag med, var ju ett tag sedan man var i Thailand så det är dags att fylla på nu!
    Ha det bra
    Kram Kristin

Comments are closed.