Cup 090110

William tekar.

William är laddad.

I lördags var det innebandycup för stora killen. Dem kämpar alltid på lika bra och har en sån härlig laganda. Ibland är det lite tungt att förlora men de är glada ändå och tycker det är kul att spela. Men sen att få se glädjen och hur de liksom strålar när de får mål är ju oslagbar. Ett av målen som William gjorde dömdes dock bort för han hade klubban för högt i slaget…attans också.
Jag lekte paparazzi såklart och har ikväll laddat upp cirkus 40 bilder på lagsidan. En del bra, andra mindre bra men ändå värda att titta på. Ibland fick jag ta en paus och gå och köpa mig lite kaffe, samt att jag såg lite på matcherna utan att kika genom linsen. Jag blir lite trött i ögat efter ett tag. Kommer hem och har tagit 400 bilder, oj oj, men som sagt jag gallrade ut de jag tyckte var bäst. Visar två här. Den första när William tekar är ju fin ändå tycker jag, även fast han är lite suddig och mitt i farten att springa i väg. Men kameran blir ju känsligare när jag tar utan blixt, och tar jag med blixt så stämmer ju inte färgerna. Så enligt min smak är de här bilderna bättre tagna utan blixt även fast de har en förmåga att bli så där suddiga. En del blir ju väääldigt suddiga men då har jag absolut inte hängt med i spelet, de springer ju så himla snabbt, samt att efter några timmar blir jag lite darrig på hand. Lokalen där vi var denna gång är däremot väldigt stor och ljus, perfekt för mig då förstås.