abc

Vems bild? Så goda dom ser ut.
Vet inte var jag fann den på nätet.

Om en månad fyller lilltjejen 7 år. Tänk va? Och hon blir ettagluttare efter sommaren. Hon övar lite hemma redan på att skriva små bokstäver i en lång rad.

aaaaaaaaaaaaaaaaa

bbbbbbbbbbb

ccccccc

dddd

ee

Jag försöker lära henne att ljuda orden. När hon ljudar helt själv och skriver så blir det lite tokigt men hon kommer nog på det snart. Idag skrev hon t.ex stumpor, fisgar, svat (strumpor, fiskar, svart). Jag undrar vad hon kan tänkas vilja göra på kalaset…, sing-star, pyjamasparty,…eh, gud jag har noll fantasi just nu känner jag. Snälla ni hjälp mig komma på nåt kul!?

3 thoughts on “abc

  1. kul lära sig skriva,, ja det kanske beror lite på hur många kommer o vilka.. pyjamasparty jaaa blir man väl aldrig för stor för heh.eee. har inte heller så livlig fantasi känner jag. men en fest ett party med olika sorters lekar där man vinner ett 1a pris i varje lek. vinner emma i allt kan väl alla få sig ett litet tröst pris efteråt hihihi. nåt att ge barnen utmaningar i, kanske inte nåt så stort som att baka en kaka tillsammans he he nä nu mumlar jag bara så trött…
    du kommer på nåt.
    kramiiiiis

  2. Tack för din kommentar, jag blir alldeles varm i hjärtat. Ha en underbar helg.

  3. Fredagkväll i soffan… Noll fantasi tyvärr men tack för ord om mitt dopfix. Behövs lite hejjarop längs vägen känner jag. Trevlig helg på dej!

Comments are closed.