Luciaväder

Toppenkul att snön låg kvar i helgen! Vi gick ut för att få lite luft. Barnen åkte i skolans backe och jag fick tillfälle att öva på kameran. Det är asakul att få till riktigt bra bilder, sen hur jag gjorde är en annan sak, vad hade jag för inställning och så vidare.

Ett mysterium är ju när jag tar en hel serie med bilder, vilket gör att bilderna tas med bara nån sekunds mellanrum, för att sen i datorn se att det är olika ljus över dem. What the f*ck liksom! Usch ursäkta svordomarna. Men jag förstår inte vad det är för fel då. Rörde jag mig så att kameran tog in ljuset annorlunda eller blev ljuset annorlunda för att de var precis i hoppet. Jag refererar till den bilden där William och en kompis är precis över hoppet som ni ser. En grymt bra bild, enligt mig, men bilden som togs innan blev så mycket mörkare/gråare liksom. Jaja, men jag är glad för den klockrena bilden i.a.f. Glöm inte klicka för att få se dem större.

One thought on “Luciaväder

Comments are closed.