Bloggtorka o baby-tankar

Det är inte kul att få bloggtorka, särskilt inte när det kliar i fingrarna och jag känner för att skriva av mig, men kan banne mig inte komma på vad jag ska skriva om! Som jag sa till en vän här om dan, jag kan ju skriva att jag precis tagit en p-spruta…hm högst intressant! Men eftersom jag ännu inte riktigt vet vad jag ska skriva om så kan jag ju lika gärna försöka utveckla det här med p-sprutan. Enligt mig tycker jag det är väldigt bekvämt med detta preventivmedel som man tar var 3:e månad, och dessutom försvinner mensen, ja på mig i.a.f. Fast den här gången hade instinkten hoppat på mig och hoade ”skaffa bebis”-ord i mitt huvud. Så jag tänkte att jag kanske inte ska ta den…eller? Njae, jag behövde väl inte fundera så särskilt länge ändå men jag är ju faktiskt inne på mitt 35:e jordsnurr, och ska vi ha flera barn så borde vi väl bestämma oss relativt snart.

Låt oss säga att vi bestämmer oss då…ja då är det ju det praktiska som ska lösas också som; har vi råd med ett tredje barn, hur ska vi få rum, ny bil samt rock-a-tot, barnvagn, spjälsäng, skötbord, bebisleksaker och så vidare. Fast det finns ju en hel del kläder kvar i.a.f sen mina var små, och så får vi väl köpa begagnat av sånt som vi inte har kvar längre, inte hela världen liksom. Boytan är ju ett dilemma dessvärre. I början skulle det nog gå om vi hänger spjälsängen i taket, eller skaffar en vagga rättare sagt och hänger i taket.

Så det praktiska är ju en sak, men går ju att lösa. Sen tänker vi på om det skulle bli något fel på barnet, det är ju en högre risk ju äldre man blir. Fast jag har aldrig tidigare oroat mig för sånt. William fullt frisk, Emma likaså förutom lite skönthetsfel med lkg-spalten. Sen är det ju det där med att föda! Kan ibland börja tänka: -hur i all världen bar jag mig åt för att få ut dessa två ungar? Men det är ju helt naturligt och har gått superbra båda gångerna, men tänk om det inte gör det en tredje gång?

Jag blir lite påverkad av alla runtomkring också, det ploppar upp bebisar här och där, folk blir gravida och så mitt i allt ska jag ta en p-spruta! Så därav alla tankar…

Men ni som läser här och ser mig typ varje dag…ta detta med en nypa salt. Som sagt så ändrar man sig rätt snart när man kommer hem och möts av två kakmonster som ska ha än det ena än det andra. Samt ett tredje barn (mannen i huset) som inte gjort det han ska, enligt mig då. Då känner man liksom…nähäpp det var nog bra med två (tre) barn i huset för annars skulle jag nog hamna på psyket. Man ska ju faktiskt ha tid för det också framförallt, att ge lika mycket uppmärksamhet till alla barn…mannen kan vara utan..

..

(skoja om det sistnämnda)

3 thoughts on “Bloggtorka o baby-tankar

  1. Absolut funderingar värda att grunna på fram och tillbaka. För mig har jag hela tiden tänkt att nu är det fullbordat nu när jag har två och dessutom en av varje sort men samtidigt kan jag redan nu ego tänka när jag ammar att ska jag aldrig få uppleva det här igen efter M. Men om nätterna går tankarna lite åt annat håll. Summerar och inser att två friska barn är toppen. Är ju som du säger . man ska ju ha tid för alla och sig själv också. Kram

  2. Ni får gärna skaffa ett barn till som jag kan låna och gulla med,men ni får INTE FLYTTA!!!!

  3. nääämen va e det jag läser tiihi
    ni som inte skulle ha fler men absolut så är det värt att fundera på. för har man nu åldern o allt annat som gör att man funderar extra noga nu vad man vill man lever en gång. åå absolut vill man ska man försöka å om barnen vill ha ett litet syskon., sen det andra är små saker som går att lösa. jag själv vill ju ha ett barn till men ska ju vänta ett tag till iallafall. :-)
    krami s

Comments are closed.