Grönan

Jag med systersonen Lucas
I lördags var vi på Gröna Lund med barnen, syrran o Lucas. Skapligt väder,..men vad folk! Ingen bra dag att åka på! Sommarkryss-dag alltså. Artisterna var ju redan där och vi kom när de öppnade kl 12, så de höll ju på att repa vilket i och för sig var lite kul för då fick vi också se dem lite. Som t.ex Markus Fagervall från Idol, en riktigt fin ny låt, och ni som såg sommarkrysset sen på kvällen vet ju vilken jag menar.

Markus Fagervall repar på Grönan

I.a.f så fick vi köa in till entrén, och sen köa för att köpa 3 st åkband, barna och mr D. (Lucce hade ett med) Själv hade jag tänkt gå runt och fota som en galning meeen nu blev det så himla tokigt förstår ni, och jag är inte ett dugg förvånad. Stora W skulle åka tekopparna med mr D så jag tog fram nya kameran och ställde in det jag ville ha. Skulle prova att knäppa en bild…och det GÅR inte att trycka ner knappen! Gr8!

Efter snurrkarusellen får mr D kolla kameran och det visar sig att objektivet har blivit ditsatt snett, så det går inte att få loss…förrän efter lite lirkandes för att sen höra ett knak och en plastbit ramlar ner på backen…(!) Alltså nu gick den sönder, det är helt galet otroligt! Why why why? Så det var till att sätta på stora objektivet, vilket gör att man måste gå längre bort för att kunna fota. Men det var så mycket folk och det kändes bara bökigt, samt att barnen själva blev lite blockerade tror jag för lilla E åkte 1 gång! Stora W och mr D ett par gånger i.a.f men det var helt hopplöst. Tiden gick ap-fort och helt plötsligt var vi tvungna att åka hem för att hinna lämna barnen hos morfar och sen vidare på 40-årsfest.

Ja, vi trodde ju att ett åkband tjänar man ju in lätt,..men inte denna gång inte. Fast i det stora hela var det ändå trevligt att få umgås lite och göra nåt annat, och träffa syrran o Lucas. Lucas åkte inte heller mycket, men han var i och för sig lite hostig och inte på topp.

Trevlig 40-årsfest med brännboll och jag kan ju säga att det var supermycket mygg där, helt vansinnigt mycket! Och jag har ont i varenda muskel, f*n vad otränad jag är…

One thought on “Grönan

Comments are closed.