Bye bye Sony

En av de sista bilderna med Sonykameran innan den paja.

Jahapp, nerpackad och imorgon åker den iväg på lagning, digitalkameran alltså. Det kan ta 3 veckor men nånting säger mig att det kommer ta längre tid…hoppas inte dock. Vet inte om jag ska köpa allround-objektivet eller inte. Hoppades på lite experthjälp men det kanske inte är så många såna som läser här förstås ;) Jag skulle ju kunna ringa netonnet och höra om det är ett bra köp, fast vad ska de säga…typ -nej gud köp inte den! eller vad? Nä, men jag menar bara att den kanske inte har så bra kvalité om det är ett allt-i-ett-objektiv typ om ni förstår hur jag tänker. Det står ju på hemsidan att det är perfekt för den som bara vill ha ett objektiv att ha och göra med. Låter mycket smidigt förstås, att slippa byta fram o tillbaka.