Skolbarn

Å så blev lilla E stor också. Nu har jag två skolbarn hemma. Stora W är 3:e klassare och lilla E förskoleklassare :) Följde med dem idag men önskade att jag hade kunnat dela på mig och vara hos dem båda samtidigt. Men jag tror det var helt okej för stora W att jag var hos E nu när det var första skoldagen och allt. Men jag var ändå lite nyfiken på stora W´s nya klassrum…å jag skulle gått upp och kikat lite…äsch jag får göra det nån annan gång.

I och med att skolan börjar och hösten sakteliga närmar sig…(sakteliga?…vilket gammeldags ord jag fick till där), så har jag inköpt varsina stövlar (likadana med ursöta dinoskelett på) och varsina basketdojor (även de likadana). Jag vet inte varför det blev så men jag hittade inga andra som jag tyckte var fina. Men det har redan börjat bli vimsigt, ja t.o.m innan jag fick hem dem. Rotade lite i stövellådan efter rätt storlekar, gick till kassan, kände mig osäker och bad henne kolla om jag fått rätt. Nähä, mycket riktigt för där stod en 29:a och en 33:a ihop…så det var bara att knalla tillbaka o leta. Sen hemma provar stora W sin stövel och säger att den är för liten (!), nej det kan den inte vara säger jag, det är ju samma storlek som på basketdojan du provade nyss…sen hör man -oj, det var visst Emmas!…ja hur ska detta sluta :)