Idag kom den fram

Idag kommer inbjudan fram till våra närmsta. Så här blev inbjudan och det är inte världens vackraste bilder jag har fått till. Inget bra ljus fick jag till någonstans, och inte har jag lärt mig hur nya kameran fungerar heller, så det fick bli så här. Inbjudan är väldigt enkel, vitt dubbelvikt kort där jag satte in ett genomskinligt papper med ena kanten riven med mönsterlinjal. Turkosa detaljer med filt-swirl. Stämplat ”Vi gifter oss” med stamps från See d´s. En liten lapp ligger i kortet också, ja ni kan ju själva läsa. Inte helt lätt att formulera sig så det ska låta bra. Men så fick det bli. Vet ni vad jag glömde?…stämpla på baksidan med en sån där ”made by”-stämpel och skriva mitt namn….aaarrghh. Och nu när jag ser den så här på bild så ser det inte mycket ut för världen…men den är nog lite finare i verkligheten ändå.

2 thoughts on “Idag kom den fram

 1. Vilka fina inbjudningskort, vi gjorde oxå egna, kul med lite pyssel :-)

  Ja visst var det fint med 2 inbakade flätor i Prinsessans hår, det flätades in sidenband i ”våra” färger ibland håret som syns dåligt på bilderna. Hon kände sig lika fin som jag själv gjorde..

  Lite kul när jag läste runt lite bland dina blogginlägg, beställde oxå klänningen från Kina och barnens kläder från Ellos ”Theo och Pauline”.

  Lycka till och hoppas att ni får en lika fantastikt dag som vi hade (när var det ni skulle gifta er?) !

  Kram
  Jenni

 2. Jätte fint!
  Men hur är det skulle ni inte gifta er på ARLANDA eller har jag drömt det? Ska ni bjuda era gäster dit eller hur gör ni? Tell me!!! :)

  Stor kram
  M I N D I

Comments are closed.