Smakprov

Yes! Äntligen har jag fått bilder på min klänning som snart är klar i Kina. Mycket tragiskt dock det som hänt i Kina. Man kan inte förstå helt enkelt. Var tvungen att maila och fråga om företaget där de syr min klänning ligger i närheten för de hade inte hört av sig. De sa att det var långt ifrån men de kunde känna vibrationer i marken ett par minuter. Gud vad läskigt.

Men i.a.f så får ni här ett smakprov på klänningen, känner mig riktigt nöjd faktiskt. Det är bara det att de inte fotat bakifrån så jag vet inte om det är utan släp, som jag inte vill ha, eller om det är snörning, som jag vill ha. Så jag har mailat och bett dem ta lite fler bilder innan de skickar den.

3 thoughts on “Smakprov

  1. Har du fått några fler bilder? Är så nyfiken, klänningen ser jättefin ut! :-)

  2. Vilken fin klänning Lisa! Var på modevisning idag här i Kalmar och dem visade upp nästan en likadan klänning från en bröllopsbutik i Växjö.

    kram Malin

Comments are closed.