Å sköna maj!

Wow, vilka soliga härliga varma mysiga dagar! Äntligen fredag och jag hoppas verkligen att det håller i sig nu så man får sola lite. Jag ska ta bort maskrosor från gräsmattan, ja det kan ju jag roa mig med :) Jag får tänka så att jag får ju lite färg på mig om inte annat. Idag är m2b ledig och han skulle sätta lite sten runt våra pallkragar. Där i har det förresten börjat komma upp små söta rader med lite grönt, från salladslök och spenat. Det andra vi har planterat verkar det inte komma upp något av, men det kan bero på att vi gjorde fel. Vi skulle ha planterat det inomhus först och sen ut i rabatten,…oups. Så några meloner lär vi inte få…hahahaaaa. Men jordgubbar har vi också, ett par plantor som jag lyckades rädda från marken innan vi ställde dit pallkragarna. Vi ska även måla pallkragarna vita i helgen, det kommer bli en mysig hörna, hallonbusken står där också. Nä, nog med prat om det gröna sköna. Jag måste nog…jobba på här så jag kommer hem nån gång. Slutar 16 och då får jag se om jag tar mig till frisören som har drop-in idag, eller så väntar jag och bokar tid.