.:`´Ändrade planer`´:.

En snygg ring som jag glömt var jag sett och vad den kostar.
Ja alltså det har ju inte känts helt 100% säkert med att gifta sig i Arlandas kapell, fast inte helt och hållet en tokig idé, inte alls. Det kändes väl kanske som 80% ändå. Men på nåt sätt så har vi nu ändrat oss. Det kändes bara lite för mycket att ha allt på en och samma dag, jag menar vigseln och allt som hör till med blommor, kläder, hår med mera. Och samtidigt resan och allt som hör till det med packning, pass och incheckning med mera. Även fast det låter rätt coolt att gifta sig och åka på resa samma dag, och inte en massa krusiduller runt i kring och bara få det överstökat typ så känns det ändå rätt bra nu när vi bokat kyrkan där barnen är döpta. Där vi bodde förut utanför Sthlm. Fast det blir dagen innan istället och så tar vi in på hotell och åker till Thailand dagen efter.
Klänningen har jag inte fått än. Nu börjar jag bli grymt nyfiken och jag har mailat dem 2 ggr utan att få svar! Inte likt dem, dem brukar alltid svara fort. Men jag vet andra som har fått sina klänningar så det borde inte vara en hum-bug-sida jag hittat. Tittade lite på ringar idag, alltså f*n vad svårt det är att välja! Den jag fastnade för idag har några diamanter som är formade som löv, rätt söt. Men vill jag ha en SÖT ring, jag kanske vill ha en TUFF ring. Om jag helt och hållet ska strunta i prislapparna och bara peka ut den första bästa jag ser så är det ju såklart en snordyr ring jag kommer peka på. Jaja, jag har ju lite tid kvar på mig ;)

2 thoughts on “.:`´Ändrade planer`´:.

  1. Ni gör helt rätt som inte gör allt på samma dag! Det kommer bli så bra!!!! Kramar från malindalej

Comments are closed.