Paket från Ellos!

Beställde det här enligt bild till barnen, fast inte shortsen eftersom vi gifter oss i november. Ska försöka hitta ett par fina byxor till W. Klänningen är i linnetyg och jag valde offwhite med beige rosett. E´s första reaktion var att hon INTE ska ha den där! Men när jag förklarade att hon kan ha den när vi gifter oss så gick det bättre, och hon provade och tyckte väl att det var okej. Annars är hon ju mer jeans-tjejen liksom :) W gillade sin skjorta och kavaj, men jag undrar varför jag beställde både vit skjorta och vit kavaj? Kanske det inte fanns rätt storlek i beige kavaj?…minns inte, måste nog kolla det, för det blev lite för mycket vitt. Eller vad tycker ni? Och vad har man för byxor till, svarta linnebyxor eller? Känner mig smått förvirrad. Vi ska ju inte stå i nån prålig kyrka men gör det nåt om barnens kläder är i linne/bomull när min klänning är i tafft & tyll??…