..:~`Klänningen´~:..

Måste ju visa klänningen! Design Linea Raffaelli, så underbaaaar :) Lånat bilden från officiella hemsidan och länkar för säkerhetsskull, vill ju inte bryta nån lag här, fast det har jag väl gjort nu…hrm. Jag har nog kärat ner mig i den här klänningen, låter helknäppt jag vet…

Jag har fått svar från två av de tre nätsidor jag kontaktat för att få ett pris på att specialsy en sån här åt mig, från bilden. Det är väl som att köpa grisen i säcken, men äsch jag måste bara prova för en ny original av den här typen går på 12.000 kr och det går ju inte. Ser verkligen fram emot det här. Som det ser ut nu av dem svar jag fått så kan jag få den för under 2000 kr, ..och det är nog max vad jag skulle vilja lägga på en bröllopsklänning. Den här är det släp på men jag har sagt att jag vill ha utan släp och korsettsnörning i bak.

3 thoughts on “..:~`Klänningen´~:..

  1. Anledningen till att det blir borgerligt är att vi inte är troende och det skulle kännas fel att stå i kyrkan och lova något ”inför gud och denna församling…” Dessutom får man ju utforma den borgerliga vigseln mer fritt, det är inget krav på psalmer, böner osv. Vi kommer att ha två texter som vigselförättaren ska läsa, löften och ringväxling, musik på CD och sen tänkte jag läsa en text.

    Jag har haft kontakt med 1koo via denna adress: eshop@1koo.com

  2. Åååååååååh……ÅH så fin!! Jag håller alla tummar och tår för att du kan få den uppsydd, vore ju kanon! Jättejättefin verkligen!

Comments are closed.