.:`Att planera bröllop´:.

Det här är ju så himla kul! Jag sitter uppe och surfar hur länge som helst på kvällarna, kan inte slita mig och har en massa olika Internet-fönster uppe samtidigt. Visst blir jag ap-trött men det är det värt för det är så kul att planera sånt här! Det är ju inte varje dag man gör det liksom.

Och det börjar sakteliga gå lite framåt i mina planer. Fast än är inte datum för ”the big day” fastställt, måste ta reda på ett par saker till först. Sambon blir bara mer och mer nervös när jag frågar om saker hit och dit. Han hade nog tänkt sig ungefär så här:

  1. åk till arlanda
  2. svara ja till prästen
  3. hoppa på planet

Men det är ju så typiskt män också, i.a.f min blivande man.

Istället är min punktlista mycket längre. Men det behöver ju inte bli galet dyrt ändå…
Igår kväll mailade jag tre olika nätsidor i Kina med en förfrågan om en klänning jag tycker är såå fiin. Den är förstås alldeles för dyr här i Sverige, dels för att det är vårens kollektion också så än verkar den inte finnas att hitta begagnad. Men jag kommer nog ändå billigare undan att beställa en kopia från Kina än att köpa en begagnad i Sverige som är använd en gång.
I morse hade jag redan fått svar från en av sidorna och dem kan göra den åt mig och det kommer att bli mycket billigare än hemma-priset kan jag säga. Såklart att det är en risk med det hela men jag får måtta mig själv noga! Fast först ska jag vänta på svar från de andra två sidorna och jämföra priserna.

2 thoughts on “.:`Att planera bröllop´:.

  1. Hej Lisa! Kavajen gick på 398 och byxorna på 198:-, helt ok pris och de var jättesnygga. Köpte kavajen med ”slim fit”, men de har regular fit också.

    Lycka till med bröllopsplanerna! :-)

Comments are closed.