Allt upp och ner

Idag är det lördag och i vårt hem är allt upp och nervänt just nu. Tidigare skrev jag ju om våra bänkskivor som betsades och ja det blev bra, stor skillnad, förutom att det liksom aldrig ville torka ordentligt utan var liksom lite klibbigt. Alltså inget bra förarbete eftersom skivorna var inoljade sedan länge och vi har även lagat mat där förstås och då har det ju blivit alldeles flottigt. Men nerslipningen hjälpte inte, det blev bara värre och värre. Så idag har vi fått inköpa nya bänkskivor och får alltså såga ut hål igen för spishäll och diskho, diskhon bytte vi ut för vi hade en rund innan och sambon vill ha en vanlig. Apropå spishäll så gick den olyckligtvis sönder när sambon skulle ta bort den från den gamla bänkskivan…oups! Men som tur var hade vi drulle-försäkring så vi får en ny…på måndag…ojoj, ja så vi får fixa till lite käk i ugnen ikväll. Men först måste jag röja lite så jag kommer fram, det liknar en byggarbetsplats för tillfället.

Och vi som skulle ha en ”date” jag och sambon och prata igenom allt med vigsel och sånt,…mysa och så. Jaja, vi får se vart det här bär innan vi är klara, det är ju melodifestival ikväll också…

One thought on “Allt upp och ner

  1. Nejmen vad meckigt det blev! Fast det är ju kul med nytt förstås…. :-D Jättefin klänning och näbbkläder!! Hoppas det finns utrymme både för resan och ett liiiiite pomperipossa-aktigt bröllop ändå ;-)

Comments are closed.