Vad är det här?

Hittade i bokhandeln det här som ni ser på bild. Det står ”storage card and stamping mat included”. Jag har försökt att läsa instruktionen men den där engelskan är alldeles för avancerad för mig ;). Jag förstår att det är en typ av stämpel, men inte hur man ska använda dem. Ska man först limma fast dem en och en på nån träbit eller annat innan man använder dem? Någon som vet?..

3 thoughts on “Vad är det här?

  1. Ser ut som ett stämpelkit som jag köpte på mässan här i Karlstad. Fast jag är inte säker men om det är så använder du dem tillsammans med akrylblock, som omonterade stämplar alltså. Du se stämpeln igenom blocket då de har målat den på baksidan också (om det är ett likadat kit). Tycker mina är jättebra. Förvaras i den genomskinliga lådan som följde med i förpackningen. :D

  2. hm, fanns det en genomskinlig låda med?…var har jag gjort av den då tro..haha Provade dock ikväll på en LO jag pysslar med. Har dock inget akrylblock o vet inte hur de ser ut ;) men det var ju liksom lite kladdiladdigt på baksidan så de fick sitta på mina fingrar och så stämplade jag efter att ha tryckt mot en färgdyna. Blev fint. Men måste nog skaffa sånt där akrylblock… Förresten hur hittar jag din mailadress?

  3. Låter som att det är sådana som jag köpte. Är klistriga på baksidan för att de ska hålla sig still på akrylblocket (ser ut som ett litet glasblock och finns i flera olika storlekar). Den står under min profilbild på bloggen.

Comments are closed.