Showkids lektion 1

Emma ville absolut inte dansa, och det sa hon upprepade gånger på väg in i dansstudion. Jag och storebror försökte peppa så gott det gick. Vi fick henne att byta om och följa med in i salen. Hon vill inte värma upp, det fick jag göra..hrm. Sen ville hon bara titta på när alla de andra övade in dansstegen. Men sen vände det lite när både jag, Emma och storebror satt i ring med alla barnen och tränaren igen för att säga våra namn. Då var det en till tjej vid namn Emma som var nybörjare och då kände väl Emma att det var lite roligare eller nåt. För efter det så provade hon på dansstegen till en annan låt, och jag fick ju vara med förstås..hrm igen. Försökte smyga mig undan men det märkte hon ju rätt fort :)

Jag vet ju att hon vill och hon säger att hon vill fortsätta så vi får väl se hur det blir. Jag tvingar henne inte, men jag tror att om hon bara övervinner sin rädsla, för hon uttryckte sig nämligen så att hon var rädd, så kommer hon att ha jättekul i dansgruppen.