BoM + 365 självporträtt

Jag håller på att samla lite material till att göra en BoM (boken om mig). Till det behöver jag ju bilder på mig själv så det kanske vore bra om jag började med det där ”365 självporträtt” som jag funderade på förut. BoM verkar vara ett kul projekt och man lär sig kanske lite mer om sig själv :) Ska nog sätta fart snart.

Vi har ju köpt en ny digitalkamera som jag är så där lagom nöjd med. Den är mer i pocket-size, har 7,2 pixlar (onödigt egentligen) men bara 3x optisk zoom. Min andra, den som batteriluckan gick sönder på, var/är jag faktiskt nöjd med för den hade 8x optisk zoom och mindre pixlar. Man behöver ju inte så många pixlar sägs det ju om man inte ska framkalla jättestora foton förstås. Funderar på att kanske lämna in den på lagning ändå, kan det verkligen bli så dyrt att laga en batterilucka. Den drar ju 4 st ”freestyle”-batterier så om jag ska strunta i att laga den, och strunta i min nya kamera, så behöver jag en rejäl silvertejp att vira runt kameran. Very snyggt :)
Ja det här är ju mitt lilla i-landsproblem som jag får lösa, eller så får tiden gå och jag kommer till slut vänja mig vid den nya kameran.

Posted in jag