Trasig digitalkamera!

Min kamera är trasig!! Helt hopplöst ju, känner mig helt handikappad. Jag klarar mig inte utan den. Luckan till batterierna har pajat så nu går det inte att låsa den, stänga den ordentligt så batterierna håller på att ramla ut, och då blir det ju liksom ingen kontakt! Ååååh…*sliter hår* Behövde kameran igår kväll som så många andra dagar och fick tejpa den för att den skulle funka, ser inte klokt ut!…Danne lugnade mig med att ”jultomten kommer nog i år också…”
Eehh, jaha?! Med krediter eller?…hrmpf
Snäll tanke i och för sig och jag behöver ju verkligen en nu när jag fått i uppdrag att fotografera på sonens innebandy-cuper. Skulle se riktigt kul ut att springa om kring med en silvertejpad kamera :)
Jag har ju förstås en systemkamera men då behöver jag filmrulle, och sen måste jag skicka in den rullen med posten, och sen när jag väl får bilderna så måste jag ta med dem till jobbet och scanna dem och sen till slut kunna lägga ut dem på hemsidan. Liiite struligt.

2 thoughts on “Trasig digitalkamera!

  1. Fy sjutton vad tungt! :( Får va glad att min ”lilla inte alltför dålig men ändå inte toppenkamera” funkar.

  2. Tack:) Trist att det inte blev några gratiskort för dig. Dumt att det tar sån tid att ladda upp dem! Trevlig kväll.

Comments are closed.