Bara shopping i skallen

Förra helgen var vi till Gekås i Ullared. Det är såå kul att få shoppa järnet så där! Gjorde massa fynd och det blev både det ena och det andra, mest kläder förstås men också leksaker, påslakan-set, gardiner, handdukar, hudvård m.m m.m. Scrapping fanns det inte så där jättemycket att välja på, lite småstämplar (punchies?) och ett set med album och diverse detaljer till. Så det shoppade jag inte så mycket av. Hittade dock ett stort album med svarta sidor i för 30 spänn! Och jesus vad folk det var, men det brukar det ju vara. Slapp ju köa i alla fall för vi var tidiga andra dan vi var där, men det fylldes på snabbt. Känner nästan för att åka igen.. :)

2 thoughts on “Bara shopping i skallen

  1. Jag hänger med dig dit igen. ;)

    Man kan shoppa ihjäl sig där… det är ju så kul att shoppa då det är så-å billigt ju. ;)

    Stor kram
    M I N D I

Comments are closed.