Gekås

Om lite mer än en vecka åker jag till Ullared för att shoppa järnet. Det ska bli riktigt kul och nu sitter jag och skriver en lååång lista. Jag har bara varit där 2 ggr tidigare och visst är det mycket folk, men det är ju något visst med att gå och bara ta det man behöver och inte behöva tänka allt för mycket på vad det kostar. Eller nu ljuger jag nog,..klart man måste ha koll och den här gången ska jag nog ha miniräknare med mig t.o.m…för sista blev det alldeles på tok för mycket ;) Men det är ju inte varje dag man har ett par tusen i fickan och kan handla tills man storknar…i like! Såklart jobbigt när det blir för trångt med folk, men det glömmer jag snabbt till nästa gång..haha

Här om kvällen kunde jag absolut inte somna och höll på att röja i bastun…ja vår bastu är alltså mer som ett förråd idag, och skriva upp vad jag har kvar från förra äventyret på Gekås. Så jag inte står där med fyrdubbla overaller till barnen eller nåt sen. Har ju faktiskt en del julklappar klara redan, men det går nog att hitta lite till där och kläääder förstås.

One thought on “Gekås

  1. I lööve Ullared! Fast det är väldigt längesen jag var där. Alldeles för längesen!

Comments are closed.