Se min snöflinga!

Alltså det är sista september idag och se vad fin min snöflinga är! Blommar för fullt ju. Behöver jag säga att det regnar :) Även hänglobelian blommar än som hänger i taket på baksidan. Nästa sommar kanske vi fortsätter med altanen, har fixat lite här och där nu känns det som. Skulle vara skönt att få det helt färdigt. Stora planer men inga stora inkomster så därför får man ta lite i taget *boring* Visar en bild jag tog nyss på Sotis som sörplar i sig lite regnvatten.

3 thoughts on “Se min snöflinga!

  1. Vilka fina bilder :) Å vilken enorm snöflinga!!!

    Jag fick betala 16.50$ i frakt det känns helt okej med tanke på att paketet åker en lååång väg hit :)
    Det brukat inte bli allt för dyrt, i slut ändan tjänar man på det ändå eftersom det mesta är mycket billigare än vad det är här hemma:)
    / malin

Comments are closed.