Årets fotografering

Så där ja nu var dagisfotona avklarade för den här gången. Fick panikhandla en varsin tröja åt dem dan innan och som tur var blev barnen själva nöjda, dem kan vara lite kräsna ibland. W fick en supercool skjorta med en drake på ryggen och E en tunika med stora vita prickar på grå bakgrund. Dem blev såå fina såklart. I skolan tar de gruppbild och enskilt foto direkt efter precis som vanligt. Men dagiset hade fixat till andra rutiner. På förmiddagen blev det gruppbild och senare fick föräldrarna vara med om man ville ha enskilt foto respektive syskonbild. Visst helt okej men lite jobbigt att vänta nästan en timme på sin tur med rastlösa kidz :)

När vi kom till skolan såg W nöjd ut och drog hem, ingen syskonbild här inte. Men det gör inget för det tog dem förra året. E hade t.o.m fått på sig halsbandet och hårspännena jag köpte *amazed*. När fotografen klickat klart fick man se bilderna och vi valde den vi tyckte blev bäst. Men nu vet man ju liksom vad som kommer i brevlådan, det visste man inte förut ju…*no surprise* Mammas charmtroll med vampyr-glugg blir det i.a.f :)