365 självporträtt

Har gått och funderat på om jag ska börja med att fota 365 självporträtt, låter som en kul grej. Särskilt eftersom jag själv inte hamnar såå ofta på bild, det är ju jag som oftast står bakom kameran liksom. Hos Jenny http://jennysandberg.blogg.se finns det bilder som hon har tagit och en del blir riktigt roliga, så jag blir så himla sugen på att själv börja fota så där. Min kamera är väl inte den bästa men jag ska försöka få till det.

Men när börjar man då, nån som vet? När som helst eller? Och sen undrar jag om man måste ha med sitt ansikte varje gång? Det kan väl räcka med, som Jenny gjort, en hand eller fötterna och så vidare? Vet inte vems idé det här är från början heller.

Posted in jag

One thought on “365 självporträtt

 1. Grundutmaningen vet jag inte vem som startat, den svenska varianten som jag är med i är det Marie/Sockergrynet som drog igång.
  Det är bara att börja vilken dag som helst.
  Det finns en grupp på Flickr där vi som hakat på laddar upp bilder.
  http://www.flickr.com/groups/466975@N20/

  Ansiktet behöver inte vara med, utmaningen är att ta ett foto om dagen i ett år. Självporträtt där något av dig måste vara med på varje bild.

  Hoppas det besvarade dina frågor.
  Jag finns bara ett mail bort om du undrar något.
  Kramar
  Jenny

Comments are closed.