Ny månad,.. nytt kort

Grannens dotter fyller 12 på söndag och hon har fastnat för scrapbooking…hm jag undrar hur det kunde bli så ;) Jag har köpt lite scrapgrejer åt henne och har ikväll fixat till ett födelsedagskort. Annars har jag inte scrappat så mycket för jag är såå trött. Jobbar och sitter uppe lite för sent på kvällarna, nattugla som man e. Men t.ex på tis och tor måste jag bara se på TV på ”So u think u can dance”! Dem är ju så otroligt duktiga en del, gillar den moderna dansen jättemycket, såå fint. Ja, och det programmet sänds ju så himla sent. Sen blir det ju ännu senare eftersom jag läser en sån bra och rolig bok nu som jag nämnde sist. Men till helgen kanske jag får lite tid och ork över att göra en ny LO. Väntar ju på lite scrapmaterial jag beställt…igen. Idag fick jag förresten fotona jag skickade in, och jag blev väl inte helt nöjd. Tycker att färgerna var lite bleka, jag vet inte. Jag hade provat nåt nytt ställe som enligt en undersökning skulle vara bra. Men här har ni mitt senaste kort som sagt. Andra kort jag har gjort har jag glömt att fota innan jag gav bort dem :)