Glitter och glamour coming up

Glitter och glamour, det vankas party! Det ska bli klinikfest hos oss, yay! Temat gillas, glitter och glamour. Bubbel i glas, glittriga outfits och hög musik. Försöker hitta lite inspiration till något glittrigt glamourigt att ha på mig. Glimra lite med fina material och detaljer. Det hör ju inte vardagen till direkt. Ser fram emot festen, det ska bli riktigt roligt. De som vill hittar även på lite spex att visa upp på scenen i den stora lokalen vi ska vara i.

Jag har ett par glada minnen av att spexa på klinikfester. En gång i Stockholm gjorde jag och mina kollegor om texten till Lena Ph ”Det gör ont”, och sjöng om yrket som läkarsekreterare och sjöng att ”Det går fort” istället,…att skriva journaler. En annan gång här i Örebro på nuvarande arbetsplats, för massa år sedan, var jag statist som Kishti i Idol-juryn. Jättekul att skoja till det på scenen!

Och hur ska man ha håret denna kväll liksom. Frisörbesök kan jag ju glömma eftersom jag behöver spara till tatueringen som ju börjar närma sig. Och hur ska jag sminka mig. Stora frågor förstår ni. Förmodligen blir det utsläppt hår, eller kanske en inbakad fläta och så glitter roots på det, då jäklar blir det glitter blingeding! Och så har vi bestämt att vi ska ha karnevalmasker på oss, svårt att välja bara på den sidan vi hittade. Åh, dessa val.

glitter och glamour

Glitter glitter glitter

glitter och glamour

 

3 thoughts on “Glitter och glamour coming up

Comments are closed.