Förberedelser inför frosten

Hösten kryper sig på, kyligare och mörkare på mornarna. Svårt att komma upp på morgonkvisten när det är så mörkt. Vi myser framför brasan redan även fast frosten inte slagit till ordentligt än. Det behövs ju en hel del förberedelser utomhus. Kuddarna har jag nu tagit in. Här nedan syns de i loungegruppen på inglasade altan. Kudden till vänster är från den tillfälliga kollektionen ”Svärtan” som IKEA hade nyligen. Hästen från Chilli.

Nu har jag en fråga till er. När tar man in de soffkuddar som tillhör loungegruppen, behövs det? Kan de vara på en inglasad altan hela vintern? De kommer ju inte bli blöta där inne, eller blir de det ändå av kylan liksom? Jag har försökt googla men hittar inget. Jag antar att det bästa är att ta in dem, men det skulle vara enklare för oss om de fick vara kvar i soffan. Lite begränsat med plats nämligen.

Den fantastiska chokladen i bild är farligt god! Döskallechokladen är med lakrits och självklart är det hela körsbär i de andra. Från Venus Choklad i Askersund. En kopp varmt kaffe och en pralin.

förberedelser

One thought on “Förberedelser inför frosten

  1. Mummsig choklad & såååå fin Häst ❤️ …
    Här har vi inga sådana utemöbler,men jag kan tänka mig att när vinterkylan kommer blir det tokigt att ha textilier,men…Vet inte ;)

    /Jam & Kram

Comments are closed.