Soft sönda´

Sotis snusar i lövhög

Goddag, eller gokväll är det väl snart. Idag är det riktigt soft här hemma. Vi eldar och myser…och svettas, shit vad varmt det blir med vår nya kamin. Tofflorna har åkt av. Det är ju inte direkt -10 isbjörnar ute heller än, vintermånad som det är. I morse slog jag i knät i sängkanten, och jag trodde jag skulle svimma. Mitt på en nerv som gjorde att det strålade längs underbenet ner runt vristen och bara värkte! Tur att det var mot sängen så jag bara kunde stupa ner i den och pusta!

Sotis har sovit i sängen hela långa dagen. Emma har lekt ute hela dan och inte kommit hem än. William har strosat runt här hemma precis som vi, latat sig i soffan och bara varit. I frysen ligger en kvarts oxe, tack svärisar för hjälpen!

7 thoughts on “Soft sönda´

 1. Tanken om LANparty slog även mig när vi satt i soffan…
  Låter helt underbart att ha så varmt att man inte behöver ha tofflor på sig!
  Här är golven iskalla nu och hur ska det inte bli sen då när det verkligen är kallt även ute…

  Ha en fin söndagkväll.
  Helen.HUSnrNIO

 2. Jag gjorde också en sådan där widget där man såg x antal senaste twittrar men då kunde man ju läsa dem via bloggen och det blev dubbelt.
  Känns lite meningslöst kan jag tycka eller är det så att jag inte riktigt förstått hur man tänks använda det där med Twitter…

  Just nu är det iaf kul iaf med korta meddelanden.

 3. Aldrig fel att fylla på frysen – bara man fortfarande kan stänga locket igen efter sista köttpaketet. :-D Jag plockade om lite i vår frysbox igår, men det var fortfarande lika proppfullt efteråt. Så vi får nog snarare börja ÄTA mer nu framöver! ;-)

  Underbart med kamin – finns ingen goare värme än den som en sådan ger. Fast visst kan det bli lite för bra ibland. 25-27 grader är några grader för mycket, blir vi varse då och då när vi tyckt att en vedbit till går nog bra att lägga in… <:-)

Comments are closed.